Stamping

Títols i planxes gravades per a llibres.En el taller disposem de tipografies de plom i coure, preparades per a la composició i l'estampat per calor i pressió. D'aquesta forma vam crear la composició del títol, autor, etc. i estampem amb pel·lícules de colors, daurats, ors… o fem un gofrat (marca de les lletres sense color).

Les tapes dels llibres poden ser daurades directament en la tapa gràcies a una dauradora de pressió, amb pel·lícules de colors diferents (daurat, plata, negre, vermell, etc.); daurats en el llom, col·locar teixells daurats (etiquetes de material prèviament titulat), o gofrar les tapes o el llom (marcar el títol a pressió).

Llom rodó, de pell granada, daurat en seccions, amb nervis visuals.

Tapes soltes, de tela negra, amb teixells daurats sobre guaflex, en llom i tapa. Stamping negre, amb planxa, d'una tapa en tela verda ampolla.


Mostres de diferents planxes, línies i tipus de bronze i plom: per daurar llibres.

Una altra de les opcions a la qual podem recórrer, és a la creació d'una planxa d'impressió, en la qual podem incloure logotips o dibuixos. Aquesta és una bona opció si cal titular diversos exemplars.

També realitzem impressions de les tapes, si el client les hagués dissenyat, i les laminem per poder-les usar per a les tapes.* Galeria de fotos.


Created by Iratxe González