Qui som

Enquadernar els teus llibres a Sants, Barcelona.Enquadernadora Ràpid va obrir les seves portes a Sants, a inicis dels 90, per proporcionar solucions a llibreries, biblioteques, copisteries i empreses d'alt nivell (amb les seves comptabilitats anuals) per gestionar la creació o el manipulat de documents per convertir-se en llibres.

Ràpid uneix una enquadernadora de maquinària industrial, aplicada als mitjans i petits tiratges, amb una manual. La mà de l'operari està present en tots i cadascun dels passos del muntatge; el que permet una modificació constant dels paràmetres dels exemplars. Sota aquest criteri de treball es poden realitzar, de forma industrial, tiratges amb diversos formats i grossors beneficiant-nos del treball en línia.

Posteriorment Ràpid va ampliar el seu departament artesanal i es va introduir en el camp de la restauració, rehabilitació d'enquadernacions, conservació i reproduccions.

L'Entrada d'Encuadernadora Ràpid, al carrer Alcolea núm.64 de Sants.


Blocs de Din-A4 impresos i preparats per al seu pas a la encoladora.

Enquadernadora Ràpid ha realitzat treballs per l' Arxiu Admin. de Barcelona, Estudi B2, Tv3, diverses notaries o Grafitex entre d'altres.* Galeria de fotos.Títol imprès sobre guaflex negre per muntar unes tapes dures.
Created by Iratxe González