Catàleg

Catàleg amb mostres de materials per enquadernar.


Els treballs que realitzem tenen, en la majoria dels casos, uns interiors facilitats pel client, i unes tapes que solen estar folrats per materials apropiats per a l'enquadernació.

Les mostres de materials que poden usar-se estan subjectes a la disponibilitat per part dels proveïdors. Alguns materials s'han portat de l'estranger per a projectes grans, i queden disponibles algunes unitats després de la finalització de l'encàrrec.

PapersPaper de guardes, 'marbré' a l'aigua, fet a mà. Paper artesanal, imprès amb motiu de relleus daurats. Paper artesanal, realitzat amb una tècnica de batik. Paper de guardes, 'marbré' a l'aigua, fet a mà. Paper de guardes, 'marbré' a l'aigua, fet a mà. Paper de guardes, 'marbré' a l'aigua, fet a mà. Paper artesanal, imprès amb motiu floral. Paper de guardes, 'marbré' a l'aigua, fet a mà. Paper de guardes, marbrè a l'aigua, d'impressió industrial. Paper de guardes, marbrè a l'aigua amb la tècnica del 'pentinat', fet a mà. Paper de regal. Necessari laminar-ho per al seu ús en enquadernació. Paper de guardes industrial, amb impressió a dos colors.

GuaflexGuaflex gris llis. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex imitació pergamí. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex gris granit. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex imitació 'pasta espanyola'. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex color cadmi. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex gris llis. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex granada textura escorça. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex imitació tela. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex imitació tela de cànem. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex imitació pell. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex blau de gra llis. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic. Guaflex blau fosc vetejat. Suport cel·lulòsic amb resina i acabat acrílic.Altres materials estan fora d'estoc, han estat esgotats o s'han descatalogat i canviat els tons i estampats.

Els materials d'enquadernació estan subjectes, com a molts dels objectes quotidians, als canvis de la moda; pel que és possible que no els tinguem en les nostres instal·lacions o siguin impossibles d'aconseguir. En aquest cas se'ls oferiran opcions alternatives per a forrar els seus treballs.* Galeria de fotos.

TelesTela blanca, 100% cotó, per a projectes d'enquadernació. Tela neutra, resta de 'la España industrial' per a projectes d'enquadernació. Tela cadmi intens, 100% cotó, per a projectes d'enquadernació. Tela grisa verdosa, resta de 'la España industrial' per a projectes d'enquadernació. Tela vermella, 100% cotó, per a projectes d'enquadernació. Tela color vi, 100% cotó, per a projectes d'enquadernació. Tela magenta, de cotó i lli, per a projectes d'enquadernació. Tela verda oliva, 100% cotó, per a projectes d'enquadernació. Tela blava, 100% cotó, per a projectes d'enquadernació. Tela marró xocolata, 100% cotó, per a projectes d'enquadernació. Tela de cotó laminada per al seu ús en enquadernació.

PellsPell. Pasta espanyola per a enquadernació. Pell. Pergamí per a enquadernació. Pell de cabra de color marró rogenc per a enquadernació. Pell de cabra de color marró per a enquadernació. Pell de cabra de color vermell fosc per a enquadernació. Pell de cabra de color rosat per a enquadernació. Pell de cabra de color rosat per a enquadernació. Pell de cabra de color blau cobalt per a enquadernació. Pell de cabra de color blau turquesa per a enquadernació. Pell de cabra de color verd primavera per a enquadernació. Pell de cabra de color verd fosc per a enquadernació. Pell de cabra de color negre per a enquadernació.
Created by Iratxe González